Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Wat jammer dat je jouw abonnement wilt opzeggen! Wist je trouwens dat, als je bijvoorbeeld tijdelijk niet in de gelegenheid bent om onze films en series te kijken, je jouw abonnement ook kan pauzeren?

Let op! Je kan je abonnement niet via de app stopzetten.

Om jouw abonnement op te zeggen volg je de volgende stappen

1. Log in via de volgende website: https://withlove.tv/nl/login

2. Klik op het poppetje rechtsboven:    klik vervolgens op ‘Account’.

3. Ga naar ‘Lidmaatschap’ en klik hier op wijzigen.

4. Klik vervolgens op de rode letters “abonnement stopzetten”

Wanneer het abonnement succesvol is beëindigd ontvang je een e-mail ter bevestiging van jouw opzegging.

Hulp nodig?  Neem contact met ons op door op de envelop rechts onderin te klikken.