Hoe beëindig ik mijn abonnement?

Wat jammer dat je jouw abonnement wilt opzeggen! Mocht je een klacht of vraag hebben over jouw abonnement, dan kun je altijd contact opnemen met onze KlantenserviceWij helpen je graag verder.

Tablet/Smartphone

Stap 1: Je logt in op je account door linksboven (dit kan per apparaat verschillen) op de drie streepjes te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt linksboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je gegevens onder het kopje ‘Abonnement’.

Stap 3: Scrollen naar beneden. Op je account pagina klik je rechts op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Wij sturen een bevestigingsmail naar het geregistreerde e-mailadres waarmee jij het abonnement hebt afgesloten.

Stap 7: Je bent nu succesvol afgemeld op WithLove.

LET OP: Je kan je abonnement niet via de app stopzetten.

PC

Stap 1: Je logt in op je account door rechtsboven op aanmelden te klikken, mocht je aangemeld zijn dan kun je door naar stap twee.

Stap 2: Je klikt rechtsboven op 'Profiel', daarna zie je aan de rechterkant je gegevens onder het kopje ‘Abonnement’.

Stap 3: Op je account pagina klik je rechts op 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik nu op 'Abonnement opzeggen'.

Stap 5: Klik op 'Ja ik weet het zeker'.

Stap 6: Wij sturen een bevestigingsmail naar het geregistreerde e-mailadres waarmee jij het abonnement hebt afgesloten.

Stap 7: Je bent nu succesvol afgemeld op WithLove.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig stopzetten van je abonnement. Om je abonnement stop te zetten, dien je deze stappen te volgen.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.