- Tablet/Smartphone:

1. Open de browser op jouw telefoon en ga withlove.tv (Let op: de Samsung Browser ondersteunt WithLove niet!).

2. Kies voor de optie ‘Aanmelden. Deze optie vind je helemaal links bovenin de pagina;

3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.

4. Als je dit hebt gedaan klik je op aanmelden.

- PC:

1. Ga naar withlove.tv en kies voor de optie ‘Aanmelden’. Deze optie vind je helemaal rechts bovenin de pagina;
2. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.

3. Als je dit hebt gedaan klik je op ‘Aanmelden