Ik ben mijn wachtwoord vergeten of ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Je kunt je wachtwoord wijzigen bij je profiel instellingen. Je profiel instellingen vind je rechts bovenin.

Klik linksboven op ‘Wachtwoord wijzigen’. Kies een nieuw wachtwoord en klik op ‘Wijzigingen opslaan’.

Ben je jouw wachtwoord vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan door in het Inlogscherm te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Je ontvangt een mail op het e-mailadres dat bij ons bekend is met daarin de vervolgstappen.