Kan ik WithLove op mijn Smart TV bekijken?

Zeker! WithLove is ook te downloaden op jouw Smart TV. Dit kan op de volgende besturingssystemen:

• Versies van Android TV 7.1 en hoger

• Versies van tvOS 12.4.1 en hoger

• Versies van WebOS 4.5.0 en hoger

• Versies van Tizen 5.5 en hoger

De merken die gebruik maken van deze besturingssysteem zijn onder andere:

AndroidTV:

• Sharp

• Sony

• Philips

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox en MiBox S

Apple TV:

• Apple TV HD (4) 30 oktober 2015

• Apple TV 4K (5)  21 september 2017

Let op: niet alle apparaten van deze merken kunnen apps installeren, ook al zijn ze gemaakt na 2016/2017. Check de versie van je besturingssysteem om zeker te weten dat je TV dit ondersteunt.

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.