Kan ik WithLove op mijn Smart TV bekijken?

Zeker! WithLove is nu ook te downloaden op jouw Smart TV. Dit kan op het volgende besturingssysteem:

• Versies van Android TV 7.1 tot en met 10.0

De merken die gebruik maken van dit besturingssysteem zijn onder andere:

• Sharp

• Sony

• Philips

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox en MiBox S

Binnenkort ook beschikbaar: Apple apparaten, Tizen apparaten (Samsung televisies) en WebOs apparaten (LG televisies).

Let op: niet alle apparaten van deze merken kunnen apps installeren, ook al zijn ze gemaakt na 2016/2017. Check de versie van je besturingssysteem om zeker te weten dat je TV dit ondersteunt.

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.