Kan ik WithLove op mijn Smart TV bekijken?

We zijn momenteel druk bezig om te zorgen dat je binnenkort WithLove op jouw Smart TV kunt bekijken via een speciale smart tv app. Wij verwachten de app in de zomer van 2020 klaar te hebben.

De app wordt beschikbaar voor de volgende tv's:  LG, Samsung, Apple TV en Android TV.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en updates over de exacte datum.

Benieuwd hoe onze smart tv app eruit gaat zien? Bekijk hieronder alvast een sneak peak.

Wil je WithLove nu al op je grote scherm bekijken? Dat kan, bijvoorbeeld met Chromecast of Apple Airplay. We leggen je hier uit hoe je dat moet doen: Hoe kan WithLove op TV kijken?