Binnenkort is WithLove ook via een speciale Smart TV app te bekijken op je TV.

Op dit moment is er nog geen app voor op je smart TV. Wij werken daar hard aan en verwachten in de zomer van 2020 de apps beschikbaar te hebben. Er komen apps voor de volgende TV’s: LG, Samsung, Apple-TV en Android-TV.

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en de exacte datum.

Hieronder alvast een sneak peak van hoe het eruit gaat zien:

Op dit moment kun je natuurlijk wel kijken via je TV. Daarvoor moet je het een en ander instellen. Kijk hier in ons instructiefilmpje hoe je dat doet. Hoe kijk ik op TV?