Hoe werkt Apple Airplay?

Beschik je over een iPhone of iPad en heb je Apple TV? Dan kun je jouw telefoon of tablet verbinden met je TV via Apple Airplay.

Stap 1. Verbind je apparaat met hetzelfde wifinetwerk als je Apple TV of met Airplay 2 compatibele smart tv.
Stap 2. Zoek de video die je graag wilt afspelen op je TV.
Stap 3. Tik op .
Stap 4. Kies je Apple TV of met AirPlay 2 compatibele smart tv.

Lukt het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice via het envelop rechts onderin.