WithLove kijken op je Samsung Televisie

Systeemvereisten:

De WithLove-app is beschikbaar voor de volgende besturingssystemen:

- Versies van Tizen 5.5 en hoger
- Versies van Android TV 7.1 en hoger

Wil je weten welke versie je hebt? Ga naar "Instellingen" en controleer onder "Systeem."

Aan de slag:

Stap 1: Ga naar de Play Store op je apparaat en zoek naar de WithLove-app.

Stap 2: Download de app.

Stap 3: Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of via de QR-code.

Stap 4: Geniet van je kijkervaring!

Extra tip: Voeg de app meteen toe aan je favorieten zodat je de WithLove-app gemakkelijk kunt vinden. Zo doe je dat:

Stap 1: Markeer de app: Wanneer de app is geselecteerd, houd de knop "Enter" (meestal gemarkeerd als "OK" op de afstandsbediening) enkele seconden ingedrukt. Hiermee wordt een nieuw menu met opties weergegeven.

Stap 2: Voeg de app toe aan favorieten: In het menu dat verschijnt, zie je verschillende opties. Zoek naar iets als "Toevoegen aan favorieten" of "Toevoegen aan startscherm" (de exacte bewoording kan variëren afhankelijk van je TV-model en softwareversie). Selecteer deze optie.

Stap 3: Bevestig de toevoeging: Je moet mogelijk de toevoeging aan favorieten bevestigen door opnieuw op de knop "Enter" te drukken.