Hoe stream ik naar de televisie?

Als je een streamingapparaat hebt, kun je gemakkelijk WithLove-films op je tv kijken. In deze handleiding laten we je zien hoe je met een Chromecast WithLove-content op je televisie kunt casten. Laten we beginnen!

Stap 1: Zorg ervoor dat je streamingapparaat is geïnstalleerd en ingesteld.
Stap 2: Zorg ervoor dat je Smart TV en het streamingapparaat (bijv. smartphone of tablet) zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.
Stap 3: Open de WithLove-app op je streamingapparaat.
Stap 4: Zoek het stream-icoon in de app en tik erop.
Stap 5: Kies je televisie/Chromecast uit de lijst met beschikbare apparaten om naartoe te streamen.
Stap 6: De WithLove-content wordt nu weergegeven op je televisiescherm.
Stap 7: Gebruik de afspeelbediening op je streamingapparaat om de content te beheren.
Stap 8: Stop met streamen door terug te keren naar de app op je streamingapparaat en te tikken op het stream-icoon. Kies "Stoppen met streamen" om het te beëindigen.