WithLove op je Android Telefoon/Tablet

Systeemvereisten voor WithLove:

De WithLove-app is compatibel met de volgende besturingssystemen:

Android-versies 7.0 en hoger

Wil je weten welke versie je hebt? Ga naar "Instellingen" en kijk onder "Over" of "Software-informatie."

Aan de slag met WithLove

Stap 1: Open de Google Play Store op je apparaat en zoek naar de WithLove-app.

Stap 2: Download de app.

Stap 3: Log in met je e-mailadres en wachtwoord, of door de meegeleverde QR-code te scannen.

Stap 4: Begin met genieten van je content met WithLove!

Pro Tip: Voeg de WithLove-app toe aan je startscherm voor eenvoudige toegang.

Stap 1: Ga terug naar je startscherm: Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kun je terugkeren naar het startscherm van je Android-apparaat door op de "Home"-knop te tikken.

Stap 2: Verplaats de app (optioneel): Als je de app op een specifieke locatie op je startscherm wilt plaatsen, tik en houd dan het app-icoon vast totdat het begint te bewegen. Je kunt nu de app naar de gewenste locatie op het scherm slepen. Als je tevreden bent met de positie, laat dan je vinger los om deze op zijn plaats te vergrendelen.

Stap 3: Verlaat de bewerkingsmodus (indien van toepassing): Als je de app hebt verplaatst en de nieuwe positie wilt opslaan, tik dan eenvoudig ergens op het scherm buiten de app om de bewerkingsmodus te verlaten. De WithLove-app blijft nu in zijn huidige positie op je startscherm staan.