Hur fungerar Google Chromecast?

Har du en Google Chromecast? Då kan du också spela dina favoritfilmer och serier direkt på din TV.

OBS: WithLove fungerar bara med de två senaste versionerna av Google Chromecast.

Se till att din TV är påslagen och inställd på HDMI-kanalen som matchar HDMI-porten som Chromecast är ansluten till.

Öppna videon du vill spela på din enhet.

I videospelaren ser du casting-ikonen. Tryck på den och välj din Google Chromecast.

Så snart du startar en film eller serie börjar den omedelbart spelas upp på din TV.

Fungerar det inte? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.