Hur fungerar den kostnadsfria testperioden?

Är du ny hos WithLove? Då kan du se alla filmer, serier, och andra inspirerande berättelser gratis de första 14 dagarna. Klicka på knappen "Registrera" för att skapa ett konto. Efter dessa 14 dagar förvandlas din kostnadsfria testperiod automatiskt till en betald prenumeration. Om du avslutar din prenumeration innan testperioden är slut debiteras inga pengar från ditt konto.

När du registrerar dig för en gratis testperiod debiteras du 2 kr. Detta är en så kallad auktorisering, för att kontrollera att kreditkortet du angett som betalningssätt är ditt.

Om du registrerar dig för den kostnadsfria testperioden, ger du WithLove tillstånd att debitera 85 kr varje månad från ditt bankkonto eller kreditkort efter din 14-dagars kostnadsfria testperiod. Detta belopp skiljer sig beroende på vilken prenumerationstyp som väljs.

WithLove kan avslutas när som helst, du är inte uppbunden till någonting. Om du avslutar under din kostnadsfria testperiod debiteras inga pengar från ditt konto.

Har du ingen prenumeration för WithLove? Starta då din kostnadsfria testperiod nu.

Vill du skapa ett konto? Gå till www.WithLove.tv och utför följande tre steg:

1. Klicka på knappen "Registrera".

2. Ange en giltig e-postadress och skapa ett lösenord.

3. Ange dina betalningsuppgifter för att aktivera den 14 dagar långa kostnadsfria testperioden. För att kontrollera att kreditkortet är ditt kommer vi debitera 2 kr.

För att säkerställa att du äger den e-postadress du angav, skickar vi en bekräftelselänk till den e-postadressen. Klicka på länken för att verifiera ditt konto.