Jag har en kupong eller kampanjkod

Vad trevligt att du har en kupong eller kampanjkod! Det finns tre sätt du kan ange koden:

Jag har en kupong eller kampanjkod och har redan en prenumeration

1. Gå till din profil inne på www.withlove.tv/sv/login

2. Klicka på "Jag har en kampanjkod" under din prenumerationsinformation.

3. Ange koden och tryck på enter.

Koden har nu aktiverats.

Jag har en kupong eller kampanjkod, men har inte registrerat mig än

1. Gå till www.withlove.tv och klicka på "Registrera" längst upp till höger.

2. Ange en giltig e-postadress och skapa ett lösenord.

3. Klicka på "Fortsätt"

4. Välj en prenumeration. Den prenumeration du väljer beror på kupongen eller kampanjkoden du har. Koden fungerar inte om du väljer fel prenumerationstyp.

5. Ange koden vid "Har du en kampanjkod? Klicka här!" och tryck sedan på "Fortsätt"

6. Klicka på "Kontrollera dina betalningsuppgifter";

7. Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter. Vi debiterar 42 öre från ditt konto för verifiering.

8. Du har nu aktiverat din prenumeration. Du kan nu se WithLove gratis i en månad eller år, detta inkluderar den 7 dagar långa testperioden.

Jag har en kupong eller kampanjkod, är registrerad men har ingen aktiv prenumeration

1. Logga in på www.withlove.tv/sv/login

2. Tryck på din användarikon längst upp till höger och tryck på "Profil"

3. Tryck på "Starta medlemskap" under sektionen "Medlemskap"

4. Välj en prenumeration. Den prenumeration du väljer beror på kupongen eller kampanjkoden du har. Koden fungerar inte om du väljer fel prenumerationstyp.

5. Ange koden vid "Har du en kampanjkod? Klicka här!" och tryck sedan på "Fortsätt"

6. Klicka på "Kontrollera dina betalningsuppgifter";

7. Välj din betalningsmetod och ange dina betalningsuppgifter. Vi debiterar 42 öre från ditt konto för verifiering.

8. Du har nu aktiverat din prenumeration. Du kan nu se WithLove gratis i en månad eller år, detta inkluderar den 7 dagar långa testperioden.