När och hur debiteras pengarna?

Med en månadsprenumeration debiteras ditt WithLove-medlemskap varje månad från ditt konto med direktdebitering. Den första debiteringen sker på dag 7 efter att du tecknat medlemskapet.

Om pengarna inte kan debiteras, exempelvis om du inte har tillräckligt mycket pengar på ditt konto, kommer du att meddelas detta via den e-postadress du angett. Ditt abonnemang kommer då att sägas upp. För att starta upp det igen, logga in på www.withlove.tv/sv/login och tryck på Starta Medlemskap inne på din profil.