Hur loggar jag in?

Surfplatta/Smartphone:

1. Öppna webbläsaren på din telefon och gå till www.withlove.tv

2. Fyll i dina inloggningsuppgifter under “Anmälan”.

3. Du kan också klicka på "Logga in". Du hittar det här alternativet längst upp till vänster på sidan under de tre strecken.

4. Du kommer nu att få en pop-up där du kan ange dina inloggningsuppgifter.

5. När du har gjort det klickar du på "Skicka anmälan".

Dator:

1. Gå till www.withlove.tv

2. Klicka på "Logga in". Du hittar det här alternativet längst upp till höger på sidan.

3. Du kommer nu att få en pop-up där du kan ange dina inloggningsuppgifter.

4. När du har gjort det klickar du på "Skicka anmälan".

Nu kan du njuta av alla filmer och serier.