Hur installerar jag WithLove-appen på min Smart-TV?

Nu kan du titta på WithLove direkt på din Smart-TV.

Vill du installera Smart-TV appen på din TV? Följ dessa instruktioner:

Steg 1: Öppna appbutiken för din TV (Google Play, Apple App store, osv.)

Steg 2: Leta efter "WithLove"

Steg 3: Välj "installera"

Steg 4: Öppna appen du laddat ned och installerat

Steg 5: Gå till din profil (ikonen på den vänstra delen av skärmen)

Steg 6: Fyll i din registrerade e-postadress och lösenord och välj “Logga in”.

Nu kan du njuta av WithLove direkt på din Smart-TV.

Vill du veta om din enhet fungerar med Smart-TV-appen? Klicka här

Om du behöver mer hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst genom att klicka på kuvertet längst ned till höger.