Titta på WithLove på din Samsung TV

Systemkrav:

WithLove-appen är tillgänglig för följande operativsystem:

- Versioner av Tizen 5.5 och högre
- Versioner av Android TV 7.1 och högre

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kontrollera under "System."

Komma igång:

Steg 1: Gå till Play Butik på din enhet och sök efter WithLove-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord eller via QR-koden.

Steg 4: Njut av din visningsupplevelse!

Extra tips: Lägg till appen i dina favoriter så att du enkelt hittar WithLove-appen. Så här gör du det:

Steg 1: Markera appen: När appen är vald, håll ned knappen "Enter" (vanligtvis märkt som "OK" på fjärrkontrollen) i några sekunder. Detta kommer att visa ett nytt menyalternativ.

Steg 2: Lägg till appen i favoriter: I menyn som visas ser du olika alternativ. Leta efter något som "Lägg till i favoriter" eller "Lägg till på startsidan" (exakt ordalydelse kan variera beroende på din TV-modell och programvaruversion). Välj detta alternativ.

Steg 3: Bekräfta tillägget: Du måste eventuellt bekräfta tillägget till favoriter genom att trycka på knappen "Enter" igen.