Titta på WithLove på andra TV-apparater

Har du en TV från ett märke som inte nämns? Du kan försöka hitta vår app i butiken där du vanligtvis laddar ner appar. Om du inte hittar appen där innebär det tyvärr att din TV inte är kompatibel med vår app. Men oroa dig inte, du kan fortfarande titta på WithLove på din bärbara dator med andra alternativ:

Alternativ 1: Använd en streamingenhet:
Steg 1: Köp en streamingenhet.
Steg 2: Anslut den till din TV via HDMI.
Steg 3: Installera WithLove-appen på streamingenheten eller strömma via din telefon.
Steg 4: Starta appen och logga in för att börja titta.

Alternativ 2: Använd en HDMI-kabel:
Steg 1: Anslut en HDMI-kabel till din bärbara dator.
Steg 2: Anslut den andra änden till din TV.
Steg 3: Välj rätt HDMI-ingångskanal på din TV.
Steg 4: Besök WithLove-webbplatsen på din bärbara dator och titta på din TV.