Hur strömmar jag till TV:n?

Har du en strömenhet? Du kan enkelt titta på WithLove-filmer på din TV. I den här guiden kommer vi att visa dig hur du använder en Chromecast för att kasta WithLove-innehåll till din TV. Låt oss börja!

Steg 1: Se till att din strömenhet är installerad och konfigurerad.
Steg 2: Säkerställ att din Smart TV och strömenheten (t.ex. smartphone eller surfplatta) är anslutna till samma Wi-Fi-nätverk.
Steg 3: Öppna WithLove-appen på din strömenhet.
Steg 4: Leta efter strömningsikonen i appen och tryck på den.
Steg 5: Välj din TV/Chromecast från listan över tillgängliga enheter att strömma till.
Steg 6: WithLove-innehållet kommer nu att visas på din TV-skärm.
Steg 7: Använd avspelningskontroller på din strömenhet för att hantera innehållet.
Steg 8: Stoppa strömming genom att gå tillbaka till appen på din strömenhet och trycka på strömningsikonen. Välj "Stoppa strömming" för att avsluta.