Hur ser jag WithLove på en dator?

För bärbara datorer har vi tyvärr inte vår egen app. Därför är det rekommenderade sättet att titta på WithLove på din dator enkelt genom webbplatsen. Det enklaste sättet att få tillgång till WithLove på din dator är direkt via webbplatsen.

Steg 1. Öppna en webbläsare: Starta din dator och öppna en webbläsare. Vi rekommenderar att använda Google Chrome eller Safari.

Steg 2. Gå till www.withlove.com: Skriv in denna webbadress i webbläsarens adressfält och tryck på "Enter".

Steg 3. Logga in eller skapa ett konto: Om du redan har ett konto kan du logga in med din e-postadress och lösenord. Annars kan du skapa ett konto genom att följa instruktionerna på skärmen.

Steg 4. Välj en video: Bläddra igenom de tillgängliga videorna och klicka på den du vill titta på.

Njut av visningen!