Så tittar du på WithLove på din iPhone/iPad

Systemkrav för WithLove:

WithLove-appen är kompatibel med följande operativsystem:

iOS-versioner 12.4.1 och nyare

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kolla under "Allmänt" -> "Om".

Komma igång

Steg 1: Öppna App Store på din enhet och sök efter WithLove-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord, eller genom att skanna den medföljande QR-koden.

Steg 4: Börja njuta av ditt innehåll!

Pro tips: Lägg till appen på din startsida för enkel åtkomst.

Steg 1: Gå tillbaka till startsidan: Efter att du framgångsrikt har laddat ner och installerat appen kan du gå tillbaka till din iPhone eller iPad:s startsida genom att trycka på "Hem"-knappen.

Steg 2: Flytta appen: Om du vill placera appen på en specifik plats på din startsida, tryck och håll inne appikonen tills den börjar skaka. Du kan nu flytta appen genom att dra den till den önskade platsen på skärmen. När du är nöjd med positionen, tryck var som helst på skärmen för att låsa den på plats.

Steg 3: Avsluta redigeringsläget: För att stoppa skakningen och spara appens position, tryck helt enkelt på knappen "Klar" i övre högra hörnet av skärmen. Din WithLove-app kommer nu att vara där du placerade den på din startsida för snabb och enkel åtkomst.