Hur man tittar på WithLove på din Android-telefon/surfplatta

Systemkrav för WithLove:

WithLove-appen är kompatibel med följande operativsystem:

Android-versioner 7.0 och högre

Vill du veta vilken version du har? Gå till "Inställningar" och kolla under "Om" eller "Programinformation."

Kom igång med WithLove

Steg 1: Öppna Google Play Butik på din enhet och sök efter WithLove-appen.

Steg 2: Ladda ner appen.

Steg 3: Logga in med din e-postadress och lösenord, eller genom att skanna den medföljande QR-koden.

Steg 4: Börja njuta av innehållet med WithLove!

Pro Tips: Lägg till WithLove-appen på din startsida för enkel åtkomst.

Steg 1: Återgå till din startsida: När appen är nedladdad och installerad kan du återgå till din Android-enhets startsida genom att trycka på "Hem"-knappen.

Steg 2: Flytta appen (valfritt): Om du vill placera appen på en specifik plats på din startsida, tryck och håll appikonen tills den börjar röra sig. Du kan nu dra appen till önskad plats på skärmen. När du är nöjd med positionen, släpp fingret för att låsa den på plats.

Steg 3: Avsluta redigeringsläget (om tillämpligt): Om du har flyttat appen och vill spara dess nya position, tryck helt enkelt var som helst på skärmen utanför appen för att avsluta redigeringsläget. WithLove-appen kommer nu att stanna på sin nuvarande plats på din startsida.