E-postadressen används redan

Försöker du skapa ett konto men får ett meddelande om att din e-postadress redan används? Ingen fara. Det betyder vanligtvis att det redan finns ett konto kopplat till den e-postadressen.


Vad kan du göra?

Börja med att försöka logga in på ditt befintliga konto.

  • På webbplatsen hittar du knappen Logga in högst upp på sidan.
  • I appen finns den under knappen Skapa konto.

För att logga in behöver du ditt lösenord. Har du glömt det? Inga problem. Du kan enkelt begära ett nytt lösenord på inloggningssidan genom att klicka på Glömt lösenord?


Har du fortfarande problem?

Om du inte minns att du har registrerat dig eller om du inte kan komma åt ditt konto, vänligen kontakta vår kundtjänst.


Du kan nå oss via supportknappen nedan (kuvertikonen) eller genom att skicka ett e-postmeddelande till info@withlove.tv.


Vårt team strävar efter att svara inom 24 till 48 timmar. Observera att vi av säkerhetsskäl kan behöva be om ytterligare information för att bekräfta att du är kontots ägare.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Vi beklagar att vi inte kunde vara till hjälp. Lämna gärna feedback och hjälp oss att förbättra den här artikeln.