Hvad betyder den gratis prøveperiode?

Hvis du er ny på WithLove, kan du se alle film og serier gratis i de første 7 dage. Klik på knappen 'Registrer' for at oprette en konto. Efter disse 7 dage bliver din gratis prøveperiode automatisk til et betalt abonnement. Hvis du annullerer inden da, bliver der ikke trukket penge fra din konto.

Når du tilmelder dig en gratis prøveperiode, beder vi dig om at foretage en engangsbetaling på 2 cent. Dette er en verifikationstransaktion via iDEAL eller et kreditkort. Den overfører dit bankkonto- eller kreditkortnummer til WithLove og gør det muligt for os at kontrollere, at du er ejer af det bankkonto- eller kreditkortnummer, du oplyser.

Når du tilmelder dig den gratis prøveperiode, giver du WithLove tilladelse til at debitere din bankkonto eller dit kreditkort efter din 7-dages gratis prøveperiode. Dette beløb og denne periode varierer naturligvis alt efter den valgte abonnementstype.

WithLove kan opsiges når som helst, uden betingelser. Hvis du annullerer under din gratis prøveperiode, trækkes der ingen penge fra din konto.

Vil du oprette en konto? Gå til www.withlove.tv og følg følgende tre trin:

1. Klik på knappen 'Register'.
2. Indtast en gyldig e-mailadresse, og vælg en adgangskode.
3. Indtast dine betalingsoplysninger for at drage fordel af den 7-dages gratis prøveperiode. Til verifikation beder vi dig om at overføre 2 cent fra din konto.

For at sikre, at du er ejer af den angivne e-mailadresse, sender vi et bekræftelseslink til denne e-mailadresse. Klik på dette link for at bekræfte din konto.