Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Vi er kede af at høre, at du ønsker at opsige dit abonnement! Vidste du, at hvis du for eksempel midlertidigt ikke er i stand til at se vores film og serier, kan du også sætte dit abonnement på pause?

Bemærk venligst! Du kan ikke opsige dit abonnement via appen.

Følg disse trin for at annullere dit abonnement:

1. Log ind via følgende hjemmeside: https://watch.withlove.tv/da/login/
  2. Klik på det lille personikon i øverste højre hjørne: klik derefter på 'Konto'.
  3. Gå til 'Medlemskab' og klik på 'Skift' her.
  4. Klik derefter på de røde bogstaver "Opsig abonnement".

Når abonnementet er blevet afsluttet, modtager du en e-mail, der bekræfter din opsigelse.

Brug for hjælp? Kontakt os ved at klikke på kuvertikonet nederst til højre.