Hvordan logger jeg ind?

Tablet/Smartphone:
1. Åbn browseren, f.eks. Google Chrome eller Safari, på din telefon.
2. Gå til www.withlove.tv
3. Klik på 'Log ind'. Denne mulighed kan findes øverst til venstre på siden under de tre streger.
4. Du vil nu få en pop-up, hvor du kan indtaste dine login-oplysninger.
5. Når du har gjort det, klikker du på 'Log ind'.

PC:
1. Åbn browseren, f.eks. Google Chrome, på din pc eller laptop.
2. Gå til www.withlove.tv
3. Klik på 'Log ind'. Du finder denne mulighed øverst til højre på siden.
4. Du vil nu få en pop-up, hvor du kan indtaste dine login-oplysninger.
5. Når du har gjort det, klikker du på 'Log ind'.

Nu kan du nyde alle filmene og serierne!