Kan jeg se WithLove på mit Smart TV?

Selvfølgelig kan du det! WithLove kan også downloades på dit Smart TV. Dette er muligt på følgende operativsystemer:

- Versioner af Android TV 7.1 og nyere
Versioner af tvOS 12.4.1 og nyere
Versioner af WebOS 4.5.0 og nyere
Versioner af Tizen 5.5 og nyere

Mærker, der bruger dette operativsystem, omfatter:

AndroidTV:
- Sharp
- Sony
- Philips

- Nvidia Shield
- Xiaomi MiBox og MiBox S

Apple TV:
- Apple TV HD (4) 30. oktober 2015
- Apple TV 4K (5) 21. september 2017

Bemærk, at ikke alle enheder fra disse mærker kan installere apps, selv om de er fremstillet efter 2016/2017. Tjek din operativsystemversion for at sikre, at dit tv understøtter den.

Hvis du har brug for hjælp, vil vi meget gerne høre fra dig! Kontakt os ved at klikke på kuverten nederst til højre.