Miten voin kytkeä tekstityksen päälle ja pois päältä?

WithLoven avulla voit ottaa tekstityksen käyttöön ja poistaa sen käytöstä missä tahansa ulkomaisessa elokuvassa tai sarjassa. Voit ottaa tekstityksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä noudattamalla seuraavia ohjeita:

Online-selaimessa:

1. Aloita elokuva tai sarja, jota haluat katsoa.
2. Videoruudun oikeassa alareunassa on joitakin painikkeita. Napsauta vasenta painiketta, joka näyttää hammasrattaalta. Esiin tulee valikko.
3. Valitse valikosta haluamasi tekstitys. Valitse "off", jos haluat katsoa ilman tekstitystä.

Smart TV:n kautta:

1. Aloita elokuva tai sarja, jota haluat katsoa.
2. Siirry videoruudun vasempaan yläkulmaan. Napsauta vasenta painiketta. Näyttöön tulee käytettävissä olevien tekstitysten valikko.
3. Valitse haluamasi tekstitys valikosta. Valitse "off", jos haluat katsoa ilman tekstitystä.

Mobiilisovellus:

1. Aloita elokuva tai sarja, jota haluat katsoa.
2. Videoruudun yläpuolella oikealla on joitakin painikkeita. Napsauta painiketta, joka näyttää hammasrattaalta. Näyttöön tulee valikko.
3. Valitse valikosta haluamasi tekstitys. Valitse "off", jos haluat katsoa ilman tekstitystä.