Radera cache

Vad är cache?

Cache är ett lagringsutrymme där data som används ofta lagras tillfälligt för att komma åt dem snabbare. På din dator är dessa de tillfälliga internetfilerna.

Varför är det bra att rensa mitt cacheminne?

Det är möjligt att du fortfarande ser en gammal version av en webbsida medan denna sida redan har uppdaterats. Sidan kan inte laddas om. Webbläsaren hämtar sedan sidan från cachen på datorn och visar den gamla versionen. Genom att radera alla cache-filer hämtar webbplatsen den senaste versionen från servern så att du kan se aktuell information på din dator igen.