Hvad er opsigelsesperioden for WithLove?

Du kan til enhver tid opsige dit WithLove-abonnement. I det øjeblik du opsiger dit abonnement, slutter din abonnementsperiode først. Hvis du har et månedligt abonnement, slutter denne måned først. Hvis du har et årsabonnement, slutter først dette år.

Er du ny bruger? De første 7 dage kan du se alle film og serier gratis. Hvis du opsiger dit WithLove-abonnement inden for den gratis prøveperiode, bliver der ikke trukket penge fra din konto. Du kan fortsætte med at bruge WithLove, indtil din prøveperiode slutter.

Du er selv ansvarlig for at opsige dit abonnement i tide. Følg disse trin for at opsige dit abonnement: Hvordan opsiger jeg mit abonnement?