Ladda ner filmer och serier

Om du har ett aktivt premium abonnemang, så kan du ladda ner ett urval av våra filmer och serier. Efter att ha laddat ner detta på din enhet, så kan du titta utan att vara uppkopplad till internet.

För att ladda ner en film, välj film och klicka sedan på nedladdningsknappen, vilket är en pil som pekar nedåt.

Du kommer då att se en cirkel, när den har slutits och istället blivit ett check märke, så betyder det att filmen är nerladdad och klar.

Nedladdningen öppnas sedan genom att du klickar på den nedåtpekande pilen i botten av skärmen.

Efter att du laddat ner en film, så finns den tillgänglig offline i 30 dagar och så länge filmen finns tillgänglig i vårt utbud eller tills din prenumeration avslutats.

OBS: Beroendes på rättigheter samt licenser, så finns inte alla filmer tillgängliga för nedladdning.